VARAUSKALENTERI

Varauskalenterista näet, milloin Lykke Emil on varattavissa. Emiliin voi tehdä varauksia tällä hetkellä toukokuun 2025 loppuun saakka.

Avoimet näytöt – kesä 2024

Seuraava avoin näyttö järjestetään keskiviikkona 29.5. klo 18-19. 

Kesäkaudella, kesäkuu-elokuu, Lykke Emilissä järjestetään kerran kuussa avoimien ovien päivä, jolloin tilaan ja sen varusteluihin on mahdollista tulla tutustumaan. Tällöin olemme paikalla vastaamassa myös kysymyksiin ja auttamassa juhliin liittyvien järjestelyiden kanssa. Kesäkuun avoimien ovien päivä on perjantaina 14.6. klo 15-19. Heinä- ja elokuun avoimien ovien päivät päivitämme kalenteriin myöhemmin.

Yhteydenottolomakkeen kautta voit jättää yhteydenottopyynnön, tehdä alustavan varauksen tai pyytää lisätietoja.

HUOM! Palveluntarjoajastamme johtuvien syiden vuoksi sähköpostimme on väliaikaisesti lykketampere@gmail.com. Mikäli olet ollut meihin yhteydessä osoitteessa info@lykketampere.fi tai nettisivujen kautta eikä viestiisi ole vastattu, olethan uudelleen yhteydessä väliaikaisen osoitteen tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Kiitos ymmärryksestä. / Lykken tiimi 25.4.2024

Ota yhteyttä 

Kerrothan viestissäsi juhliesi ajankohdan ja aloitus- sekä lopetusajan, mikäli se on tiedossa. Voit halutessasi kertoa erityistoiveistasi tai kysyä meiltä mistä tahansa tilaan, varaukseen tai juhliisi liittyen. Kannattaa kuitenkin tutustua ensin usein kysyttyihin kysymyksiin ja vuokraehtoihimme.

Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse varauksen vahvistamisesta. Pyrimme vastaamaan noin 1-3 päivän sisällä yhteydenotostasi, loma-aikoina ja viikonloppuisin on hyvä varautua mahdollisesti pidempiin vastausaikoihin.