Varauskalenteri – Lykke Dahlia

Varauskalenteri

Varauskalenterista näet, milloin Dahlia on varattavissa. Yhteydenottolomakkeen kautta voit tehdä alustavan varauksen tai pyytää lisätietoja. Tervetuloa tekemään varauksia!


AVOIN NÄYTTÖ DAHLIASSA JOKA TIISTAI

Klingendahlin tilaamme Lykke Dahliaa voi tulla katsomaan paikan päälle joka tiistai klo 17.30–19 välillä. Olemme paikalla esittelemässä tilaa, astioita ja koristeita. Tervetuloa!

Näyttöjä ei järjestetä pyhäpäivinä tai joinakin loma-aikoina. Varauskalenterista näkee ajankohtaisen tilanteen. Tiistaina 5.12. ei järjestetä näyttöä ylioppilasjuhlien vuoksi!

Ota yhteyttä

Kerrothan viestissäsi juhliesi ajankohdan ja aloitus- sekä lopetusajan, mikäli se on tiedossa. Voit halutessasi kertoa erityistoiveistasi tai kysyä meiltä mistä tahansa tilaan, varaukseen tai juhliisi liittyen. Kannattaa kuitenkin tutustua ensin usein kysyttyihin kysymyksiin ja vuokraehtoihimme.

Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse varauksen vahvistamisesta. Pyrimme vastaamaan noin 1-3 arkipäivän sisällä yhteydenotostasi, loma-aikoina on hyvä varautua mahdollisesti pidempiin vastausaikoihin.