TIETOA MEISTÄ

Lykke & Lys Oy on kahden tamperelaisopiskelijan perustama yritys, joka sai alkunsa ystävänpäivänä 2021. Tavoitteenamme on tarjota tilavuokrauspalveluita asiakaslähtöisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti.


Asiakaslähtöisyys

Lykke on aidosti asiakaslähtöinen yritys. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja kehitämme toimintaamme aktiivisesti heiltä saadun palautteen avulla. Lykke tarjoaa joustavat vuokrausajat, kilpailukykyiset hinnat ja vuokraushintaan kuuluvat astiat sekä mahdollisuuden käyttää Lykken koristeita juhlissa. Lisäksi juhlien järjestämistä helpottaa mahdollisuus siivouksen tilaamiseen meiltä. Olemme myös pitäneet tärkeänä sitä, että Lykkellä asiakkaat saavat tuoda omat ruoat ja juomat, jotta heillä on vapaus valita, haluavatko etsiä sopivan palveluntarjoajan huolehtimaan tarjoiluista vai huolehtia niistä itse.

Kestävä kehitys

Me Lykkellä haluamme toimia ja kannustaa myös asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti. Kestävä kehitys ohjaa Lykken toimintaa ja pyrimmekin aktiivisesti pienentämään hiilijalanjälkeämme eri tavoin. Kaikki Lykkellä käytettävä sähkö on uusiutuvista energianlähteistä, suuri osa kalusteista ja koristeista on hankittu käytettynä ja kierrätysmahdollisuuksiin on panostettu. Lisäksi haluamme kannustaa asiakkaita korvaamaan kertakäyttöiset astiat ja koristeet meiltä lainatuilla.

Visuaalisuus

Vuokratilan suunnittelussa ja sisustamisessa olemme panostaneet visuaalisuuteen sekä siihen, että tila on muokattavissa monenlaisiin tilaisuuksiin sopivaksi. Vaaleus ja valoisuus, modernit ja helposti liikuteltavat huonekalut sekä minimalistinen sisustus tekevät Lykkestä viihtyisän ja kauniin ympäristön juhlille ja muille tilaisuuksille. Visuaalisuuteen panostaminen näkyy myös Lykken raikkaassa yritysilmeessä sekä sosiaalisissa medioissa.

Tilan monikäyttöisyys

Lykken vuokratiloja voi käyttää moniin eri tarkoituksiin:  tiloja voi muokata lähes mihin tahansa 10-60 hengen juhliin ja tapahtumiin sopivaksi lainakoristeiden avulla. Myös monipuolinen astiavalikoimamme mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet. Syntymäpäivien, perhejuhlien ja pikkujoulujen lisäksi tila soveltuu niin joogatunteihin, pieniin opiskelijatapahtumiin kuin kokoustilaksikin.

YRITTÄJÄ

Salla Jääskeläinen

on 24-vuotias kasvatustieteiden opintojaan viimeistelevä opiskelija, joka työskentelee Lykken ohessa lasten ja nuorten parissa. Salla rakastaa kiireistä kaupunkielämäänsä, työskentelee mieluiten kahviloissa ja haaveilee Tukholmaan muutosta.