HINNASTO

Lykke Emil on vuokrattavissa klo 10-23 välillä. Lauantaisin tilan voi vuokrata ainoastaan koko päiväksi (koskee uusia varauksia helmikuusta 2024 lähtien), muina päivinä myös tuntihinnalla. Viikonloppujen vuokrahinnoista saa opiskelijakortilla 20 % alennuksen. Voit halutessasi tilata meiltä loppusiivouksen hintaan 50 euroa, koristelupalvelun hintaan 75 euroa tai vuokrata pöytä- ja lautasliinoja. 

Kesätarjous!

Varaa Lykke Emil 5.-7.7. tai 26.-28.7. välillä alennettuun kampanjahintaan 350 €/päivä (normaalisti 500 €/päivä). Mainitse varatessasi koodi: Kesätarjous. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä siihen voi hyödyntää muita alennuksia.

Tilan vuokraaminen, ma-to

Tilavuokriin ei lisätä arvonlisäveroa. 

35€/h

Tilan vuokraaminen koko päiväksi, ma-to

Tilavuokriin ei lisätä arvonlisäveroa. 

350€

Tilan vuokraaminen, pe ja su*

Tilavuokriin ei lisätä arvonlisäveroa.

50€/h

Tilan vuokraaminen koko päiväksi, pe-su*

Tilavuokriin ei lisätä arvonlisäveroa.

500€

Loppusiivous

Sis. ALV 24 %. Loppusiivouksen tilanneiden ei tarvitse tehdä varauksen päätteeksi muuta kuin ottaa omat tavaransa mukaan ja sulkea ovet.

50€

Pöytäliinojen vuokraus

Sis. ALV 24 %. Pöytäliinojen vuokra sisältää pöytäliinojen pesun ja silityksen ennen ja jälkeen varauksen.

25€

Lautasliinojen vuokraus

Sis. ALV 24 %. 25 kpl valkoisia lautasliinoja. Sisältää lautasliinojen pesun ja silityksen.

25€

Koristelupalvelu

Sis. ALV 24 %. Koristelupalveluun sisältyy suunnittelupalaveri sekä tilan koristelu ennen varauksen alkua. Kertakäyttöisten koristeiden hankinnasta laskutetaan ostohinta sekä 10 €:n hankintalisä. Lue lisää.

75€

Pallomeri

Sis. ALV 24%. Kengät, ruoat ja juomat kielletty pallomeressä. Mikäli näistä havaitaan merkkejä, pallomeren siivous laskutetaan asiakkaalta.

50€

* Opiskelija-alennus 20 % viikonloppuisin, kun varaajalla on voimassaoleva opiskelijakortti.

** Pidämme oikeuden hintojen muuttamiseen. Hintoja muuttaessa hyödynnämme kahden kuukauden siirtymäaikaa. Huomaathan, että noudatamme laskutuksessa ajankohtaista hinnastoa, joka voi joissain tapauksissa poiketa hieman varausta tehdessäsi voimassa olleesta hinnastosta.