Töihin meille?

Lykke & Lys Oy rekrytoi

Me Lykkellä olemme ylpeitä siitä, että kaikki siivoojamme, tilavastaavamme ja asiakaspalvelijamme ovat omia työntekijöitämme, jotka tuntevat yrityksemme ja ovat myös aktiivisesti mukana kehittämässä sen toimintaa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen sekä työllistämään esimerkiksi opiskelijoita. Osa-aikaiset työpaikkamme sopivat erityisen hyvin opintojen tai toisten töiden ohelle, sillä työntekijöillämme on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuorolistoihinsa ja tuntimääriinsä ja työ painottuu viikonloppuihin.

Lykken tavoite on tarjota asiakkaille mahdollisuus järjestää kauniita, ikimuistoisia juhlia helposti ja kestävän kehityksen mukaisesti. Lue lisää yrityksestä ja arvoistamme: Tietoa meistä. Työnantajana haluamme osallistaa työntekijöitämme mahdollisimman paljon myös yrityksen kehittämiseen sekä antaa heille niin vastuuta kuin vapauttakin. Tällä hetkellä tiimissämme toimii yrittäjän lisäksi neljä työntekijää.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit kuitenkin hakea meille myös varsinaisten rekrytointien ulkopuolella laittamalla avoimen hakemuksen osoitteeseen info@lykketampere.fi.

Tervetuloa Lykken tiimiin!

Salla Jääskeläinen, Lykke & Lys Oy:n omistaja ja yrittäjä