Juhlatila vanhassa tehdasmiljöössä Tampereella Hämeenpuiston laidalla


Etsinnässä moneen mukautuva juhlatila Tampereen keskustan tuntumasta? Lykke Dahliassa järjestätte tunnelmalliset juhlat ja tilaisuudet kivenheiton päässä Tampereen keskustan palveluista. Dahlia sijaitsee Hämeenpuiston laidalla kauniissa, 125 vuotta vanhassa Klingendahlin tehdasrakennuksessa. Yli 100 neliön tila mahdollistaa monenlaiset juhlat syntymäpäivistä häihin ja valmistujaisista pikkujouluihin! Tilassa on istumapaikat 52 hengelle. Dahliassa on runsaasti avointa tilaa, keittiö sekä kaksi wc:tä.

Lykken tiloissa käytössänne on aina tilaan kuuluva astiasto sekä kattava koristevalikoimamme, jota täydennetään jatkuvasti asiakastoiveiden perusteella. Meille saatte tuoda omat ruoat ja juomat joko kotoa tai valitsemastanne pitopalvelusta, joten juhlista tulee juuri sellaiset kuin haluatte. Keittiössämme ruokien valmistelu ja esillepano sujuu helposti, mutta varsinaista ruoanlaittomahdollisuutta tilassa ei ole.

Lykken tiloja voitte vuokrata joko tunti- tai päivähintaan. Koko päivän varauksissa varauksen alkamis- ja päättymisajat sovitaan erikseen. Suosittelemme ottamaan varaukseenne maksullisen loppusiivouksen - silloin teidän ei tarvitse huolehtia lähtiessänne muusta kuin omien tavaroiden mukaan ottamisesta!

Dahlia sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen Hämeenpuiston ja Eteläpuiston tuntumassa. Paikalle on helppo tulla niin autolla, bussilla, pyörällä kuin raitiovaunullakin ja siitä on kävelymatka Tampereen keskustaan. Rautatieasemalle matkaa on noin 1,5 km ja linja-autoasemalle kilometri.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.