Uutta Lykkellä – Koristelupalvelu

08.05.2024


Eikö juhlatilan koristeleminen inspiroi? Ihailetteko usein vierestä muiden juhlien koristeluja, mutta omista koristeluista ei meinaa tulla yhtä hienoja? Eikö aika tai jaksaminen riitä koristeluiden suunnitteluun ja toteutukseen? Ei hätää, sillä Lykken uusi koristelupalvelu on julkaistu vastaamaan juuri näihin haasteisiin!

Koristelupalvelu tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että koristelemme varaamanne juhlatilan toiveidenne mukaisesti valmiiksi varauksen alkuun. Koristelupalvelun voi varata mihin tahansa Lykken juhlatilavaraukseen, kunhan se tehdään vähintään kaksi viikkoa ennen varsinaista juhlapäivää.

Koristelupalveluun kuuluu ennen juhlapäivää pidettävä, 30–45 minuutin pituinen suunnittelupalaveri, joka voidaan toteuttaa toiveidenne mukaan paikan päällä juhlatilassa tai etäyhteyksin. Suunnittelupalaverissa pohdimme esimerkiksi juhlienne teemaa, värimaailmaa, koristetoiveita sekä kattausta.

Juhlapäivänä koristelemme tilan sen mukaisesti, mitä suunnittelupalaverissa on puhuttu. Varauksen alkaessa pääsette valmiiksi koristeltuun tilaan. Koristeluun käytämme Lykken koriste- ja astiavalikoimaa. Voimme halutessanne lisätä koristeluun myös omia koristeitanne. Huomioikaa kuitenkin, että mikäli toivotte koristeluun kertakäyttöisiä koristeita, kuten ilmapalloja tai kukkia, laskutamme näiden ostohinnan sekä 10 € hankintalisän koristelupalvelun hinnan lisäksi.


Koristelupalvelun hinta Lykke Emilissä on 75 € ja Lykke Dahliassa 125 €.


Näin asiakkaamme kommentoi koristelupalvelua:

"Juhlamme onnistuivat yli odotusten, koristelu oli kaunis ja erittäin toimiva, myös vieraat ihastelivat sitä ja kehuivat järjestelyjä. Koristelupalvelu ja loppusiivous olivat ehdottomasti onnistuneen kokemuksen ytimessä, sillä pääsimme nauttimaan omista juhlistamme ilman liikaa kuormitusta!"


Sopisiko koristelupalvelu helpottamaan juhlienne järjestämistä? Ota yhteyttä sähköpostitse (lykketampere@gmail.com) jo olemassa olevan varauksen osalta tai jätä yhteydenottopyyntö uutta varausta varten alta.Ota yhteyttä