Häät Lykkellä – Hääpaketti

06.06.2024


Lykke Dahlia soveltuu erinomaisesti ihanien häiden järjestämiseen. Uuden hääpaketin ansiosta häiden juhliminen Lykkellä on entistä helpompaa.

Häiden järjestelyt vaativat usein hieman enemmän aikaa kuin muiden juhlien, minkä vuoksi olemme kehittäneet hääpaketin, joka takaa tarpeeksi aikaa ja erinomaiset puitteet stressittömien häiden järjestämiseen.

Hääpakettiin kuuluu koko päivän varaukset perjantaille ja lauantaille, sunnuntaiaamun lyhyt varaus sekä loppusiivous. Tämä mahdollistaa perjantaina tilan koristelun ja valmistelun hääpäivää varten sekä esimerkiksi brunssin tai harjoitusillallisen järjestämisen läheisimpien vieraiden kesken. Sunnuntaiaamun varauksen aikana voi tilasta kuljettaa sinne jääneitä tavaroita pois, jotta tästä ei tarvitse huolehtia juhlapäivän yönä. Siivoamisestakaan ei tarvitse huolehtia pakettiin kuuluvan loppusiivouksen ansiosta.


Hääpaketti on tarjolla Lykke Dahliaan ja sen yhteishinta on 1200 €.


Hääpaketin sisältö eriteltynä:

Varaus perjantaina klo 10-05 välillä

Varaus lauantaina klo 10-05 välillä

Varaus sunnuntaina klo 8-10

Loppusiivous


Vinkki! Lykken hääpaketilla järjestät helposti myös suosiota kasvattavat kaksipäiväiset häät. Tällöin aikaa valmisteluun on vähemmän, mutta juhlimiseen enemmän.


Varaa unelmiesi häät ottamalla yhteyttä.